Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da bitmek bilmez sınav, yeter şu çocuğun başına gelenler!

Mucize Doktor’da bitmek bilmez sınav, yeter şu çocuğun başına gelenler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez, Ali Vefa karakteri ile izleyicileri etkilemeye devam ediyor. İkinci sezonuyla da çok etkili sahnelerle hayranlarını mutlu eden dizide Ali Vefa karakterinin yaşadıkları ise artık isyan ettiriyor.

Otizmli bir bireyin toplum içinde önemli görevler üstlenebileceğini ama hayatın olağan akışında duygusal ve psikolojik olarak ne kadar sınavlar vermesi gerektiğini Mucize Doktor dizisi çok iyi anlatıyor… Dizinin ilk sezonunda Ali Vefa’nın durumunu bilerek ona yaklaşan diğer karakterler, şimdilerde ise onu kendileri gibi sanıp sınav üstüne sınav çekiyor…

Ali Vefa’nın iyiye, doğruya ve güzel olan yürüyüşünde hep önüne hayatın gerçekleri çıkıyor… Ali Vefa karakterinin sınavları da hiç bitmiyor. Ekran başındaki izleyiciler ise sürekli şaşıran, ne yapacağını bilemeyen, gördükleri karşısında tepkisiz kalan, ne tepki vereceğini kestiremeyen bir karakter görüyor.

Taner Ölmez’in müthiş başarısı da işte bu hisleri izleyicilere geçirmesinden geliyor. 36 bölümü geride kalan Mucize Doktor dizisinin 37.yeni bölümünü 12 Kasım Perşembe akşamı izleyeceksiniz. Ali Vefa yine bir sınav veriyor.

Bu sefer sorular büyük yerden. Nazlı ile Ali Vefa arasında yaşananlar izleyicileri de etkileyecek. Nazlı ile babasının yeniden bir araya gelmesini sağlamaya çalışan Ali Vefa, hata yaptığının farkında bile olmadan kız arkadaşını zor durumda bırakıyor… Nazlı’nın babasına para kaptıran Ali Vefa’nın yüreği temiz ama hayat kirli…

Ali Vefa’nun bu duygusal sınavdan nasıl çıkacağı ise yeni bölümde izleyicilerin merakını süsleyecek. İşte Mucize Doktor 37. bölümden ilk fragman: