Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Medcezir izleri görüp de mutlu olanlar var!

Mucize Doktor’da Medcezir izleri görüp de mutlu olanlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 23.bölümü 20 Şubat Perşembe akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizide iki gencin aşkları Ali Vefa ve Nazlı için bir ders niteliği taşıdı.Bu iki genç aşıktan Mira isimli genç kızın beynindeki tümör onu ölüme doğru sürüklüyordu.

Ameliyat olan Mira’nın beynindeki tümör alındı ve Adil ile Ferman, bu mutlu haberi ailesine sevinçle verdi. Mucize Doktor dizisinde bu sahneleri izleyenlerin aklında ise Medcezir dizisi geçti.

Ali Vefa’ya hayat veren Taner Ölmez’in Mert Serez olarak yer aldığı Medcezir’de hatırlanacağı üzere Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı karakterin adı Mira idi..

Mucize Doktor’da da ameliyat olan genç kızın ismi Mira… Bir de bu karakterin “Selam Mira ben” demesi de Medcezir’i hatırlattı. Ekranda izleyicilerin duygusal anlar yaşadığı Mira’nın ameliyattan sonra büyük aşkını hatırlamaması da izleyicileri gönülden yaraladı.

Ali Vefa, “Ağlamayacaksın.En baştan deneyeceksin. Çünkü sevmek çok güzel bir şey ve güzel şeyler, emek ister.Her gün her sabah yeniden deneyeceksin.Elinden ne geliyorsa yapacaksın. Yapamayacaksın bazen, ne yaparsan yap olmayacak. Ama yılmayacaksın, bir kere daha bir kere daha…” diyerek de aslında bir anlamda yanındaki aşkı Nazlı’ya hayat dersi veriyordu. O anlar bir hayli etkileyiciydi…

Ali ve Nazlı’nın durumunu gerçek hayat ile örtüştüren ve sevdiği halde kavuşamayan ne kadar çok aşık olduğunu anımsattığını belirten dizi hayranları bu noktayı özellikle yorumlara yansıttı.

O anları videoda bulabilirsiniz.