Ana sayfa Dizi Haberleri Yeter artık, çıkartın diziden! Bir Zamanlar Çukurova fanları çıldırdı!

Yeter artık, çıkartın diziden! Bir Zamanlar Çukurova fanları çıldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 56.bölümünde Yılmaz’ın Fekeli’nin köşkünde yankılanan Ercüment’i kendisinin öldürdüğü cinayet itirafı, Müjgân ve Behice’nin darmadağın olmasına sebep oldu.

Yılmaz’ın eski aşkını unutamadığı için, Züleyha’nın itibarını koruduğunu zannederlerken; Ercüment cinayetinin altındaki gerçek onlara ağır geldi. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Behice, büyük pişmanlık yaşadı ve “Ben ne yaptım” diyerek kendisini suçladı.Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakterine izleyiciler daha da bir gıcık oldu.

Dizinin takipçileri Müjgan’ın her bölüm yaptığı kıskançlardan bıktı. Sosyal medyada bu yönde tepkiler de artıyor. “Müjgan insanı çıldırtıyor resmen” diyen dizinin takipçileri, bu kıskançlık meselesinin ipinin ucunun kaçtığını düşünüyor.

Yeter artık, çıkartın diziden! Bir Zamanlar Çukurova fanları çıldırdı! 7

Melike İpek Yalova’nın hayat verdiği Müjgan’ın itiraftan sonra düştüğü durum ise “Oh olsun, rahat ettin mi” şeklinde karşılık buldu. Müjgan karakterinden artık nefret ettiklerini belirten bazı izleyiciler, diziden gitmesini istediklerini de ifade ediyor.

Bir izleyici, “Müjgan ve halasını çıkarın diziden, çok sinir oluyorum. Bunların yüzünden diziyi bırakacağım” diye yazdı. Yılmaz’ın itiraf sahnesini videodan izleyebilirsiniz.