Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ezgi Mola’nın bir türlü çözemediği bir sorunu var!

Ezgi Mola’nın bir türlü çözemediği bir sorunu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Ezgi Mola, instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile hem hayranlarını hem de arkadaşlarını bir hayli gülümsetti.

Ünlü oyuncu, kilo sorunu yaşayan isimler arasında yer alıyor. Burç yorumları yapan arkadaşı Dinçer Güner’in bir sözünü hesabında yayınlayan oyuncu, hayatında yemek konusunda ne kadar sıkıntılar yaşadığını da anlatmış oldu.

Ezgi Mola, mesajında şöyle yazdı: Bugün Ay tüm gün Boğa burcundaymış,o yüzden iştahlar açık oluyormuş, Dinçer efendi demiş ki Twitter’da “kilo almaya dikkat, hamur işleri falan çok yenebilir.” Soruyorum şimdi; benim ömrü hayatımda Ay hep Boğa’da mıydı arkadaşım, çözdük mü sorunu?

Ünlü oyuncunun bu isyanı takipçilerini hem gülümsetti hem de benzer problemi yaşayanlar da yorumlarında bundan bahsetti. Mola’nın dizideki rol arkadaşı Merve Dizdar emoji ile beğenisini vurgularken, Ahmet Rıfat Şungar ise “Sukunet-i Aşk” diye yorum bıraktı.

Sedef İybar, aynı sorunu kendisinin de yaşadığını ifade etti.

Takipçiler ise, “Boğalar hep aç Ay olsa da olmasa da” diyerek Ezgi Mola ile benzer sorunlar yaşadıklarına değindi. Birçok kişi bu paylaşımı çok beğendiklerini, çok güldüklerini belirten ifadeler de de bulundu.

Ezgi Mola'nın bir türlü çözemediği bir sorunu var! 7