Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal hayatının aşkıyla aynı projede tanıştı!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal hayatının aşkıyla aynı projede tanıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı olarak izlemekte olduğumuz Sinem Ünsal, magazin basınında pek görünmeyen isimlerden birisi. Özel hayatını herkesin önünde yaşamayı tercih etmeyen ünlülerden olan Ünsal, oyunculuğu ile tanınmak hedefinde.

Mucize Doktor sayesinde kısa sürede büyük üne kavuşan oyuncunun hayranları, özel hayatındaki detayları merak ediliyor. En çok da bir sevgilisi olup olmadığı soruluyor. Sinem Ünsal, Hürriyet’teki röportajında bu konuya net bir açıklama getirdi.

Özel hayatını ne objektifler önünde ne de sosyal medyada yaşamadığının altını çizen Ünsal, tiyatro sahnesinde tanıştığı Kıvanç Kılıç ile aşk yaşamakta.

Ünsal, “İlişkimde gerçekten çok mutluyum. Ona (Kıvanç Kılınç) kıyasla çok daha yoğun bir tempoda çalışıyorum. Benim bu kadar dengesiz çalışma koşullarımı kendi hayatına uydurduğu için ona şükran borçluyum” diye konuştu.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal hayatının aşkıyla aynı projede tanıştı! 7

Oynadığı Letafet isimli tiyatro oyununun yazarı ve rol arkadaşının da Kıvanç Kılınç olduğunun altını çizen Sinem Ünsal, ilk başka projesyonel bir ilişkilerinin olduğunu ama aylar süren provadan sonra bunun arkadaşlığa dönüştüğünü söyledi.

Ünsal, “Birbirimizi tanıdıkça güzel vakit geçirdiğimizi, iyi sohbet ettiğimizi, birbirimizi anladığımızı ve hayat amaçlarımızın benzer olduğunu fark ettik. Arkadaşlık daha duygusal bir yere gitti. Başladığı gibi giden, katlanarak güzelleşen bir ilişki” dedi.