Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı bugün 9 Ocak canlı yayında Tuncer Ustael ve eşi, kasten adam öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı

Müge Anlı bugün 9 Ocak canlı yayında Tuncer Ustael ve eşi, kasten adam öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı

tarafından ker_def

Günlerdir Türkiye’nin dehşetle izlediği olaylar zincirinin başında olduğu anlaşılan Tuncer Ustael, kasten adam öldürme suçlamasından göz altına alındı.

Televizyongazetesi/Detay

Müge Anlı’nın programında konuşulan Meryem ve Melike Tanhal’ın yıllar önce kaybolmasının ardından bir süredir programda konu edilen olay, herkesi dehşete düşürmüştü.

Canlı yayında önce İzmit’te emniyet ekipleri Palu ailesinin evine giderek Havva, İsa ve Fatih Palu’yu gözaltına aldı.

Programın canlı yayınında tüm iddiaları reddetmeye devam eden damat Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael de Kocaeli İl Emniyet müdürlüğü cinayet büro ekipleri tarafından, başsavcılığın talimatıyla, kasten adam öldürme suçlamasıyla göz altına alındılar.

Müge Anlı bugün 9 Ocak canlı yayında Tuncer Ustael ve eşi, kasten adam öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı 7

Müge Anlı, yaşanan bu gelişmenin ardından “Sanırım tüm Türkiye’nin beklediği görüntü buydu” diye konuştu.

Emine ve Tuncer Ustael, Meryem ve kızı Melike Tanhal’ı kasten öldürmek suçlamasıyla emniyet ekipleri tarafından canlı yayında alınarak ekip otosuna bindirilip emniyete götürüldüler.

Günlerdir programda işlenen bu konuyu takip eden izleyicilerin içine su serpilirken, stüdyodaki izleyiciler de alkışlarla destek verdi.

Yayında işlenen konular ihbar kabul edildi ve Palu ailesi ile Tuncer ve eşi Emine gözaltına alındı.

Müge Anlı, göz yaşlarını tutamadı, yapılanların cezasını bulması, Meryem ve Melike Tanhal’ın öldürülmesi, diğer çocukların başına gelenleri hatırlatarak Meryem Tanhal ve Melike Tanhal’ın cenazelerinin aranmaya devam ettiği ve onların mezar taşlarını kendisinin yaptıracağını söyledi.

Müge Anlı, bu yaşananların izleyenlere ibret olması gerektiğini belirtti ve gereken cezayı almalarını dilediğini söyledi.