Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin’i arıyor; Aşk-ı Memnu dizisini hatırlatan bir hikayesi var!

Müge Anlı kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin’i arıyor; Aşk-ı Memnu dizisini hatırlatan bir hikayesi var!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 10 Mayıs Cuma günü ekrana gelen haftanın son programında 1,5 yaşındaki kayıp Ecrin ile ilgili önemli detaylara yer verildi.

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Alancık Köyü’nde geçtiğimiz Çarşamba günü 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz, kayboldu. Samsun halkı sokağa döküldü. Dağ, taş, orman demeden her yerde küçük kız aranıyor.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı da Vezirköprü’ye gitti. Ecrin’in kaybolduğu yerde araştırmalara başladı. Anlı, Ecrin ile ilgili çok önemli bir detayı ortaya çıkardı. O detay herkesi şoke etti.

Küçük Ecrin’in babası Cengiz Kurnaz’ın bir süre önce hayatını kaybetmişti. Annesi Sevcan Kurnaz ise, vefat eden eşinin yeğeni ile evlenmişti. Şimdi bu olayın Ecrin’in kaybolmasıyla bir ilgisi var mı, araştırılıyor.

Ayrıca Müge Anlı, bu ilişkiler ağını Aşk-ı Memnu dizisine benzetti. Aile içinde yaşanan ilişkiler ağı nedeniyle bu ifadeyi kullanan Müge Anlı, ilişkiler ağını doğru anlatabilmek için de bu konu üzerine çalıştığını belirtti.

Canlı yayında, aile içindeki aşk ilişkilerini ortaya döken Müge Anlı’nın yaşananları anlatmakta bile zorlandığı görüldü.