Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı’da aranan Berzan Akkuş ile ilgili enteresan gelişmeler yaşandı!

Müge Anlı’da aranan Berzan Akkuş ile ilgili enteresan gelişmeler yaşandı!

tarafından zk zk

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…

Bugün (16 Nisan) stüdyo konukları arasında bir süredir kayıp olan 14 yaşındaki Berzan Akkuş’u kaçırdığı ileri sürülen eniştesi Ali Rıza Eraslan canlı yayına bağlandı. Berzan’ın anne ve abisinin iddialarını yalanlayan Eraslan, suçlamaları reddetti.

Müge Anlı'da aranan Berzan Akkuş ile ilgili enteresan gelişmeler yaşandı! 9

Eraslan, Berzan’ın annesi Devrim Hanım’ı suçlayan Ali Rıza Eraslan “Berzan’ı almamı annesi ve dayısı almamı söyledi” ifadesini kullandı.

Kendi oğlunu ve Berzan’ı arabasına aldığını, kendi oğlunu yolun bir yerinde bıraktığını belirten enişte, Berzan’ın ağbisi ve teyzesi arasında bir ilişki olduğunu söylediğini anlattı.

Müge Anlı'da aranan Berzan Akkuş ile ilgili enteresan gelişmeler yaşandı! 10

Ali Rıza Eraslan, Berzan’ın 10 gün önce hayatta olduğu ve dayısı ve dedesinin evinde görüldüğünü iddia etti. Eraslan, kendisinin Berzan’ın kaybolmasıyla hiç bir ilgisinin bulunmadığını belirterek böyle bir durum varsa da Berzan’ın kendi ailesinin sorumlu olabileceği şeklinde iddialar ileri sürdü. “Onlar Berzan’ı benim için saklamışlar. Beni yok etmek için” şeklinde ilginç iddialar ortaya atarak, Berzan’ın kendi ailesi tarafından ortadan kaldırıldığı iddialarını devam ettirdi.

Eraslan, ısrarla Berzan’ın teyzesi olan eşi ile Berzan’ın abisi Ferhat arasında bir ilişki olduğu iddialarını sürdürerek, Müge Anlı’ya “İkisinin beraber olmadıklarını ispatlarsanız ben de toprağın altında üstünde nerede olursa olsun Berzan’ı bulur getiririm” şeklinde sözler sarfetti.

Yaşanan bu ilginç anlar Müge Anlı’nın programında izleyen herkesi şaşkına çevirdi. Bir aya yakındır nerede olduğu bilinmeyen Berzan’ı kaçırdığı iddia edilen Ali Rıza Eraslan’ın canlı yayında anlattıkları zaman zaman yayından alınarak sürdü. Ancak olayla ilgili tam olarak net bir sonuca ulaşılamadı. Daha önce ailenin iddiaları nedeniyle şaşkınlık yaşayan izleyenler, bu kez de eniştenin sözleri üzerine büyük şaşkınlık yaşadılar.

Ali Rıza Eraslan’ın bacanağı ile birlikte olmakla suçladığı eşi Ayşe Hanım da Müge Anlı’ın mikrofonlarına verdiği röportajda, eşinin cep telefonuyla 6 saat kayıt yaptığını ve kendisine bu kaydı izlettiğini anlatarak “O kayıtta hiç bir şey yoktu. Her evde olabilecek su sesi, kapı sesi falan vardı. Buna rağmen beni o gece dövdü” diye konuştu.

Müge Anlı'da aranan Berzan Akkuş ile ilgili enteresan gelişmeler yaşandı! 11

Eraslan’ın eşi Ayşe Hanım, daha önce de şiddet gördüğü için evden ayrıldığını ve bu esnada ablasının ve eşinin de kendisine sahip çıktığını, kendisini vermemeleri nedeniyle intikam almak amacıyla bu şekilde iftira attığını ileri sürdü. Eraslan’ın eşi, evden ayrıldığında eşinin büyük oğluna, “Anneni öldür” diyerek telkinlerde bulunduğunu da iddia etti. Ali Rıza Eraslan’ın elinde bu ilişkiye dair bir video kaydı olduğu iddiaları için de eşi “Öyle bir şey olsaydı kaçmazdı, burada olurdu. Öyle bir şey yok. Elinde ne varsa getirsin koysun. Eşim hasta şizofren. Eşim beni hastaneye götürse dönüşte dövüyordu. Taksicinin bana baktığını iddia ediyordu. Duvarlardan bile seni kıskanıyorum diyordu. Uyuyamıyorum artık, Berzan’ı nereye götürdüyse getirsin, ortaya çıkarsın. Ne istiyor o çocuktan” şeklinde konuştu.

Ali Rıza Eraslan’ın oğlu Ferhat da babasının kendisini İshak Paşa Sarayı’nın önünde indiğini ancak Berzan’ın babası ile birlikte arabada kaldıklarını iddia etti.