Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da aranan Rıdvan ölü bulundu ama ailenin iddiası şaşırttı!

Müge Anlı’da aranan Rıdvan ölü bulundu ama ailenin iddiası şaşırttı!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan 12 yaşındaki Rıdvan ile ilgili gelen haber büyük üzüntü yarattı.

Rıdvan’ın ölüm haberinin gelmesinden sonra ailenin şüpheleri herkesi şoke etti. Müge Anlı’ya katılan küçük çocuğun babası; “Bulunan çocuk benim çocuğun değil” dedi.

Araştırmacı – Gazeteci Müge Anlı, Adana’da kaybolan 12 yaşındaki Rıdvan Parlarca’yı arıyordu. Küçük çocuk dün sulama kanalında ölü olarak bulundu.

Ancak bugün Müge Anlı’nın programına katılan anne Makbule Parlarca; “Bulanan çocuk, tanınmaz haldeydi. Bana gösterilen kıyafetler çocuğuma ait değil. O çocuk benim çocuğum değil” dedi.

Yaşadığı acıdan dolayı sesi kısılan ve Müge Anlı’ya canlı yayında yazarak derdini anlatan baba Hasan Parlarca da toprağa verdikleri çocuğun kendilerine ait olmadığını, Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olacak DNA testi sonucunda her şeyin ortaya çıkacağını söyledi.

Bununla birlikte Rıdvan’ı teşhis eden amca ise anne ve babasının durumu kabullenemediğini belirterek “Sulama kanalında bulunan çocuk Rıdvan” şeklinde konuştu.