Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı’da büyük kavuşma! Günlerdir aranan Elmas Farkı’ın annesi ortaya çıktı!

Müge Anlı’da büyük kavuşma! Günlerdir aranan Elmas Farkı’ın annesi ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Müge Anlı’da uzun süredir ailesini arayan Elmas Fark’ın annesi de bulundu. Malatya’da oturan Reyhan Hanım’a Müge Anlı’nın ekibi ulaştı ve canlı yayında stüdyoya bağlandı.

Müge Anlı'da büyük kavuşma! Günlerdir aranan Elmas Farkı'ın annesi ortaya çıktı! 8

Annesi Reyhan Hanım’ı ekranda gören Elmas Fark, kısa süreli bir şok yaşadı. Annesine kendisini hiç aramadığı ve bırakıp gittiği için çok kızgın olan Elmas Hanım, annesine tepki verdi. “Ben senelerdir yuvalarda büyüdüm. Neden gelmedin? Beni neden bırakıp gittin? Niye aramadın. Daha fazla konuşmayacağım” diyerek sesini yükselten Elmas Fark, annesine çok kızgındı.

Müge Anlı'da büyük kavuşma! Günlerdir aranan Elmas Farkı'ın annesi ortaya çıktı! 9

Reyhan Hanım, kızının babasıyla büyüdüğünü sandığını belirtti. 5 yaşında sokakta bırakıldığından haberi bile olmadığını söyledi. Eşinden uzun zaman şiddet gördüğünü ve bu nedenle evini terkettiğini anlattı. “Nasıl arayayım, babası, kötü bir adamdı” dedi.

Reyhan Hanım, Elmas’ı hastaneden çaldığı ile ilgili iddiaları yalanlayarak Elmas’ın, eski eşi Sinan’dan olduğunu ve hastanede değil evde doğum yaptığını söyledi. Ebe olan komşusu bir kadının kendisine doğumda yardım ettiğini söyledi. Elmas’ın çalındığı ile ilgili Sinan Bey’in ailesinin iddialarını öğrenen Reyhan Hanım, “Onu ben doğurdum, ben büyüttüm, o benim çocuğum” diye konuştu. Reyhan Hanım, kızının ismini de Hasret koyduğunu belirtti.

Elmas Fark ve Müge Anlı’nın ısrarlarıyla Reyhan Hanım stüdyoya gelmeyi kabul etti.