Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da göz yaşları sel oldu! 42 yıl önce Sirkeci Garı’na bırakılan iki kardeş, yıllar sonra buluştu!

Müge Anlı’da göz yaşları sel oldu! 42 yıl önce Sirkeci Garı’na bırakılan iki kardeş, yıllar sonra buluştu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

42 yıl önce sirkeci garına bırakılan iki kardeş, yıllar sonra Müge Anlı’da bir araya geldi.

İstanbul Sirkeci Tren Garı’nda 1976 yılında terk edilen 5 yaşındaki Temel ve 9 yaşındaki Melahat Sevil, polis tarafından çocuk esirgeme yurduna verildikten sonra ayrı düştü.

42 yıldır ablasının hasretini yaşayan Temel Genç Müge Anlı’nın programına konuk oldu. Müge Anlı, abla Melahat Sevil Hanım’ı yaptığı arama çalışması ile 10 dakika buldu. Abla-kardeş 42 yıl sonra Müge Anlı’daki ilk buluşması yürekleri burktu.

Aileleri tarafından gara bırakılan ve polisler tarafından bulunan kardeşlerin, o yıllarda bir gazete haberine de konu oldukları anlaşıldı.

Temel Bey’in aradığı ablası Melahat hanım, bir saat içinde bulundu.

Mutlu haber stüdyoya geldiğinde herkes sevinç çığlıklarına boğuldu.

Müge Anlı, ablanın hemen stüdyoya getirilmesini istedi.

Müge Anlı'da göz yaşları sel oldu! 42 yıl önce Sirkeci Garı'na bırakılan iki kardeş, yıllar sonra buluştu! 8

Abla Melahat kabul etti ve canlı yayına gelerek yıllar sonra kardeşi ile buluştu.

Sirkeci garında bulunduktan sonra çocuk esirgemeye götürülen ve daha sonra farklı aileler tarafından evlat edinilen kardeşlerin buluşması, herkesin gözlerini yaşarttı.

Stüdyoya gelip 42 sene sonra kardeşiyle buluşan Melahat Hanım, babasının isminin Salih, annesinin Zeynep olduğunu belirtti. İki kardeş, göz yaşları içinde yıllar sonra kavuştular.

Müge Anlı'da göz yaşları sel oldu! 42 yıl önce Sirkeci Garı'na bırakılan iki kardeş, yıllar sonra buluştu! 9

Yıllar sonra ortaya çıkan bir görgü tanığı, Temel Bey ve Melahat hanımı o garda gördüğünü, çocuklara bisküvi verdiklerini, bir kadın ve erkeğin kendilerini izlediğini söyledi. İkilinin trene bindiklerini ve camdan kendilerine baktığını belirtti. Bu kişilerin çocukların anne babaları olduğunu düşündüğünü belirten görgü tanığı, o gün gördüklerini anlatarak iki kişinin daha sonra Zeytinburnu istikametine giden trene bindiklerini belirtti.