Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın programında şok iddialar! Kim doğru söylüyor?

Müge Anlı’nın programında şok iddialar! Kim doğru söylüyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yıllardır yayın yapmakta olan Müge Anlı, uzun süredir sabah kuşağının lideri konumunda… Cinayet davalarının çözülmesine yardımcı olan, kayıp kişilerin bulunmasında önemli işler başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde şimdilerde bir kıyım yaşanıyor.

Medyaradar sitesinin iddiasına göre Müge Anlı’nın programında çalışan 50 emekçinin işine son verildi. İddialar Müge Anlı’nın da ekibin arkasında durmadığı şeklinde. Hatta çalışanlar iş akitlerinin 10 Nisan 2020 tarihi itibari ile mesaj gönderilerek bildirildiği de habere yansıdı. Habere yansıyan iddia şöyle: “Sigortaları kesilen, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına yönelik sözleşmeleri feshedilen çalışanların en büyük şikayeti ise Müge Anlı’nın arkalarında hiç durmaması.”

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert programının özel bölümlerinin ekrana gelmesi ve yeni bölümlerin yayınlanmaması dikkat çekmişti. Yapımcı firma Mavi Klarnet Yapım’dan Medyatava sitesine yapılan açıklamada bu iddiaların doğru olmadığı söylenmişti.

Programda 61 kişinin çalıştığı ve kimsenin de işten çıkartılmadığı yapım şirketinin açıklamasında yer alıyor. Haber ve istihbarat ekiplerinin evlerden çalıştığı, montaj ekibinin ise normal ofislerinde olduğu duyuruldu.

Müge Anlı'nın programında şok iddialar! Kim doğru söylüyor? 7

Programın canlı yayınlarına ise bir süreliğine ara verildiği ortaya çıktı. Programın önümüzdeki hafta yeniden ekrana dönmesi olasılığı bulunuyor.

Açıklama şöyle: “Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde 61 kişi çalışıyor. Haber ekibi ve istihbarat ekibi evde çalışıyor. Montaj ekibi burada. Koronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler. Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok. Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir programda 50 kişinin işine son verilmesi söz konusu olabilir mi?”

Bir tarafta işten çıkartıldığı SMS Mesajları ile bildirildiği iddia edilen emekçiler var. Diğer tarafta ise bu iddiaları yalanlayan açıklama bulunuyor.

Şimdi soru şu; kim doğru söylüyor? Ünlü sunucu Müge Anlı’nın bu noktada bir açıklama yapması şart. Zira kendisini bugüne kadar toplum yararına çalışan bir kişi olarak tanıttı ve sorumluluk sahibi oldu. Şimdi de bu 50 kişilik ekibin akıbeti konusunda tatmin edici bir açıklamada bulunması bekleniyor.