Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı, Zümrüdüanka’nın yokluğu Kalk Gidelim’e yaradı!

Kuzey Yıldızı, Zümrüdüanka’nın yokluğu Kalk Gidelim’e yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının iyi reytingler alan dizileri Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka idi… Ardından 3. sezonuyla devam eden Kalk Gidelim ve Kanal D’nin 4 bölüm yayınlanabilen Hizmetçiler dizisi geliyor…

Koronavirüs salgınının bu kadar büyüyebileceğini öngöremeyen ve az stok ile çalışan diziler bir bir yayından düştü.Hizmetçiler yeni başlamıştı ve belki de en şanssızı oldu. Kuzey Yıldızı ve Zümrüdüanka da stok azlığının kurbanı oldu. Ancak görünen o ki en hazırlıklı dizilerden birisi de TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim oldu.

Dizinin 18 Nisan Cumartesi günü 105. bölümünün de yayınlanacağını ve stok bölümlerin de haftaya biteceğini ama yeni bir konsept ile de 25 Nisan’dan itibaren evlerde çekilecek bölümlerle devam edeceğini hatırlatalım.

11 Nisan Cumartesi günü yayınlanan Kalk Gidelim 104.bölümü diğer rakiplerinin ekranda olmamasının şansını yaşadı. Dizi belki de uzun bir süre sonda hem total hem AB hem de ABC1 gruplarında ilk 10 program listesine girmeyi başardı. Dizi totalde 9. AB’de 6. ve ABC1’de 7. oldu.

Ekranda Cumartesi akşamları yeni bölümü yayınlanabilen tek dizi olması Kalk Gidelim’e büyük bir avantaj sağlamış durumda. İşte 11 Nisan Cumartesi günü ilk 10 program listesi:

Kuzey Yıldızı, Zümrüdüanka'nın yokluğu Kalk Gidelim'e yaradı! 7