Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın programındaki Adem Kara cinayetinde sabırları zorlayan anlar!

Müge Anlı’nın programındaki Adem Kara cinayetinde sabırları zorlayan anlar!

tarafından zk zk

Atv’de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında günlerdir işlenen cinayet, herkesin şaşkın bakışları altında ilginç açıklamalarla devam ediyor…

Yaşanan korkunç cinayetle ilgili konunun işlendiği stüdyoda kimi zaman gergin anlar yaşanıyor.  Müge Anlı’nın ısrarla takip ettiği Adem Kara cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı.

Otopsi sonucunda kafasına künt bir cisimle vurularak öldürüldüğü ve iç çamaşırıyla atıldığı öğrenilen Adem Kara’nın, öldürülmeden kısa bir süre önce kuzeni Hakan Kara ile odun işi yaptığı ve 500 bin TL para aldığı ortaya çıktı. Müge Anlı, Adem Kara cinayetinde yaşanan bir olay içinse 12 yılda bir ilk dedi…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir cinayet konusu işleniyor.

Müge Anlı'nın programındaki Adem Kara cinayetinde sabırları zorlayan anlar! 8

Trabzon’da yaşanan olayda Adem Kara’nın öldürülerek 20 gün sonra evinin bahçesindeki su kuyusunda bulunmuş olmasının ardında bir sır perdesi yatıyor.

Adem Kara cinayetinde ilk şüpheli olarak görülen ve öncesinde bu cinayet yüzünden hapis cezası da almış olan öz kuzen Hakan Kara, stüdyoda iddiaları yanıtlıyor.

Elinde dosyalarıyla programa katılan Hakan Kara için Müge Anlı, ’12 yıldır bu işi yapıyorum, dosyalarla geleni ilk defa görüyorum’ diyerek, Hakan Kara’nın ince eleyip sık dokuyarak cinayeti örtbas etmeye çalıştığını ima etti.

Hakan Kara’nın cinayeti işlediği düşünenler yalnızca Müge Anlı ve stüdyodakiler de değil, tüm köy bu cinayeti Hakan Kara’nın işlediğine inanıyor.

Müge Anlı'nın programındaki Adem Kara cinayetinde sabırları zorlayan anlar! 9

Adem Kara, Ankara’ya gitmeden 1 veya 2 gün önce, kuzeni Hakan Kara ile bir odun işi yapmış ve 500 bin TL kazanç sağlamış. Bu paranın nerede olduğu ise büyük merak konusu.

Bu tahmini akraba cinayetinin para için işlenmiş olması en büyük olasılık olarak görülüyor.

Stüdyoda sinirlerin gerildiği Müge Anlı’nın bugünkü bölümünde, Adem Kara’nın bir diğer akrabası Ali Kara, oldukça sinirlendi ve Hakan Kara’yı alenen cinayetle suçladı.

Avukat olan ve bir partinin seçim organizasyonu için davetli olarak Ankara’ya gittiği iddia edilen Adem Kara, iç çamaşırlarıyla öldürülerek su kuyusuna atılmış ve cesedi 20 gün sonra bulunmuştu.

Müge Anlı’nın bir türlü içinden çıkamadığı bu ilişkiler yumağı, izleyiciyi ağzı açık bırakmaya devam ediyor.

Öte yandan odun işinin gerçekleştirildiği Osman isimli oduncu, parayı Hakan Kara’nın gelip kendisinden istediğini itiraf etti.