Ana sayfa TV Programları Müge Anlı’nın yayınları ihbar kabul edildi! Sahte mehdi tutuklandı!

Müge Anlı’nın yayınları ihbar kabul edildi! Sahte mehdi tutuklandı!

tarafından zk zk

Müge Anlı’nın atv’de ekrana gelen programında herkesi dehşete düşüren iddialarla gündeme gelen sahte Mehdi, dün canlı yayındaki konuşmalarıyla herkesi şoke etmişti. Sahte Mehdi, tutuklandı.

Silivri’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde 12 Mart gecesi define tüneli kazan Cemal Gülgör ve Enes Uçkan, yaşanan patlama sonucu kayboldu. Günlerdir çocuklarından haber alamayan iki madencinin ailesi Müge Anlı’ya konuk olarak yardım istedi. Müge Anlı’nın yaptığı yayınlar Silivri Savcılığınca ihbar kabul edildi. “Ben mehdiyim” diyerek define kazdıran Nur Mehmet Pehlivan’ın tutuklanmasına karar verdi.

Müge Anlı’nın yayınları ihbar kabul edildi! Sahte mehdi tutuklandı! 7

Müge Anlı, günlerdir kayıp Cemal Gülgör ve Enes Uçkan’ın akıbetini araştırıyordu. Yaptığı araştırma sırasında çok çarpıcı bir bilgiye ulaşmıştı. Nur Mehmet Pehlivan adındaki bir şahsın, “Ben mehdiyim. Define görüyorum” diyerek iki arkadaşa 6 metre derinliğinde 120 metre uzunluğunda define tüneli kazdırdığı ortaya çıkmıştı. Dün canlı yayında Müge Anlı’ya konuşan binbir yüz sahte mehdi; “Ben bu işte profesyonelim. Orada Süleyman Peygamberin karısı Belkıs için yaptırdığı hazine var” diyerek izleyenleri şok etmişti.