Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’ya Kızılay’dan platin madalya!

Müge Anlı’ya Kızılay’dan platin madalya!

tarafından ker_def

İyiliğin zirvesindeki Müge Anlı’ya KIZILAY’dan Platin Madalya!

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, her zaman olduğu gibi iyiliğin zirvesinde. Geçtiğimiz Ramazan Ayında Kızılay ile el ele vererek Arakanlı müslümanlar için yardım kampanyası düzenleyen Müge Anlı, büyük bir başarıya imza atmış ve kısa sürede 3 milyon 511 bin lira toplamıştı. Usta televizyoncu, bu başarısından dolayı Kızılay tarafından en yüksek ödül olan “Platin Madalya”ya layık görüldü.

Bugüne kadar hazırlayıp sunduğu programlarıyla sayısız başarıya imza atan Müge Anlı, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de yaptığı işin “bir televizyon programından çok daha fazlası” olduğunu kanıtlıyor. Geleneksel olarak her yıl ramazan ayında Kızılay Genel Başkanı Dr.Kerem Kınık’ı stüdyosunda ağırlayan Anlı, ihtiyaç sahipleri için tüm imkânları seferber ediyor.

Müge Anlı, geçtiğimiz Ramazan Ayı’nda “Arakan için iyilikte yarışalım” mesajıyla düzenlenen yardım kampanyasında, en kısa sürede en yüksek bağış miktarını toplamıştı. Toplanan bağışlarla Arakanlı Müslümanlar için tam 492 konut inşa edildi. Ülkelerindeki katliamdan kurtulan Müslümanlar için Bangladeş’te kurulan mahalleye Müge Anlı ve Dostları Mahallesi adı verildi. Müge Anlı’nın kendi rekorunu kırdığı bu dev bağış kampanyası nedeniyle Kızılay tarafından en yüksek ödül olan “Platin Madalya”ya layık görüldü.

İyiliğin zirvesini kimseye bırakmayan Müge Anlı, “Platin Madalya” ödülünü Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın elinden canlı yayında aldı. Anlı, ödülünü alırken; “Bu ödülü, kampanyamıza destek veren izleyicilerimizin adına alıyorum” dedi.

Öte yandan, bu Razaman Ayı’nda da Kızılay’ın yardım kampanyasına destek veren Müge Anlı, izleyicisiyle birlikte 6 Milyon lira bağış topladı. İhtiyaç sahiplerine 3 öğün, 4 çeşit yemek hizmeti sağlayan 6 aşevi kurulacak.