Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz ‘hayatımızdan çıksın’ diyerek isyan etti!

Müge Boz ‘hayatımızdan çıksın’ diyerek isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz, Fethiye’de bulunuyor. Doğa ile iç içe fotoğraflar çeken Müge Boz, yeşiller içindeki pozlarını instagram hesabından paylaştı.

Aynı zamanda isyan niteliğinde sözlerde sarf eden Müge Boz, hibrit tohumların hayatımızdan çıkmasını istedi.

“Her şeyimiz varken dışa bağımlı olmasak, topraklarımız daha verimli olsa, hak ederek, emek vererek, ilmek ilmek işleyen, üreten kazansa, ormanlarımızın,doğal güzelliklerimizin kıymeti bilinse” diyerek paylaşımda bulunan Müge Boz, doğaya olan tutkusunu dile getirdi.

Çok duygulandığını da dile getiren Müge Boz, ilaçsız ir ağaçtan meyve yemenin artık giderek zorlaştığına dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

yaşadığım toprakları ve doğayı çok seviyorum. hibrit tohumlar hayatımızdan çıksa, her şeyimiz varken dışa bağımlı olmasak, topraklarımız daha verimli olsa, hak ederek, emek vererek, ilmek ilmek işleyen, üreten kazansa, ormanlarımızın,doğal güzelliklerimizin kıymeti bilinse… ben şahsen gücüm yettiğince bu tarz konuları destekliyorum. hep beraber olursak, daha da iyiye gideriz öyle değil mi?? gereksiz duygusal bir yazı yazmış gibi gelebilirim bazılarınıza ama, ilaçsız bir ağaçtan meyve yemek artık giderek o kadar zorlaştı ki… insan duygulanmadan edemiyor. ? @ebrar.can fotolar için teşekkürler beybi?

Müge Boz 'hayatımızdan çıksın' diyerek isyan etti! 7