Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz, kızı Vina’ya bir kardeş istiyor!

Müge Boz, kızı Vina’ya bir kardeş istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Caner Erdeniz ile evlenen ve Kasım ayında kızı Vina’yı dünyaya getiren Müge Boz için 2019 yılı hayatının büyük bir değişim yaşadığı bir yıl olarak kayıtlara geçti.

Ünlü oyuncu, kızının bakımı nedeniyle kariyerine bir süre ara verdi. Sosyal medyada ise oyuncu yaptığı paylaşımlarla takipçileri ile etkileşimde kalmaya devam ediyor.

Kardeşin hayattaki önemine yönelik bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, “İnsanın kardeşi gibi var mı ya?” diye yazdı. Kardeşi Merve Boz ile küçüklükten bu yana kılıktan kılığa girmeye bayıldıklarını anlatan Müge Boz, “Evet normalde böyle her şeyle eğlenen, gülen şahsımıza münhasır tipleriz. Hem pasta savaşı yapacak kadar eğlendiğim hem de başım sıkıştığında ilk aradığım, her zaman yanımda olduğunu bildiğim canım kardeşim” ifadesini kullandı.

Annesi ve teyzesinin de hep yan yana olduğuna değinen Müge Boz, “Ben de Vina’nın mutlaka kardeşi olsun istiyorsam bil ki senin yüzünden Merve! O kadar güzel bir kardeşsin ki, bunu kızım da yaşasın istiyorum. İyi ki varsın, İyi ki kardeşimsin, yanımdasın” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Müge Boz, kızı Vina'ya bir kardeş istiyor! 7