Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin ünlü ismi ne umdu, ne buldu!

Yasak Elma dizisinin ünlü ismi ne umdu, ne buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, Pazartesi akşamları izleyicilere neşeli ve keyifle seyredilen bir yapım sunmakta.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı dizi sayesinde hem başrol oyuncuları hem de yan rollerde yer alan isimler kariyerleri için önemli adımlar attılar.

Bu isimlerin en başında ise kuşkusuz Eda Ece geliyor.. Yıldız Argun olarak başarıdan başarıya koşan ünlü oyuncu, tv100’ün sorularını yanıtladı.

Dizinin çok güzel yazıldığını,zaman zaman da kendisinin doğaçlama yaptığını anlatan oyuncu, kariyerinde bir ilk yaşadığı itirafında da bulundu.

Eda Ece, “Yıldız karakteri her hali ile tavrı ile, laflarıyla çok güzel oturdu. Karşılığını alıyorum.Kariyerimde ilk defa bu kadar farklı yaş grubu ve insan tarafından normalde gençlik dizileri, daha 18 grubu seviyordu beni. Şu an daha büyük yaş grubu, özellikle bayanlar tarafından ilgi görüyorum. Ben de memnunum” diye konuştu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: