Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Boz ve Caner Erdeniz’in taşınma telaşı!

Müge Boz ve Caner Erdeniz’in taşınma telaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hamile olan ünlü oyuncu Müge Boz, bebeğini beklediği bu günlerde ayrıca taşınma telaşı da yaşıyor. Basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile birlikte fotoğraf paylaşan Müge Boz, taşınma telaşıyla ilgili bilgiler sundu.

Bir süredir instagram hesabından takipçilerine eşyaların toplanmasıyla ilgili paylaşımlar yapan Müge Boz, hamile haliyle bu kadar azimli olunca takipçilerini de şaşırtmıştı.

Oyuncu, bugün yaptığı paylaşımda eşyaların evden çıktığını ve yüklendiği belirtip, yaşadığı süreç ile ilgili aşağıdaki mesajı paylaştı.

İşte o paylaşım:

finallyyy… taşındık taşınıyoruz derken eşyalar yüklendi bile. sıra yerleşme ve dekorasyonda. en zevkli kısıma geldik. aramızda tatlı bir çekişme, birimiz bir eşyayı vermek ister diğeri ‘ben onu seviyorum’ kalsın der. heralde karşılıklı anlayış ve hoşgörünün ilk deneyimleneceği zamanlar bunlar olacak.
kullanmadığım istiflediğim tüüüüm eşyalardan kurtuldum. enteresan bir süreç ve dönüşümdü benim için, o ayrıca anlatılacak bir konu. böyle şeyler işte, istiklal marşı ve kapanış! ??

Müge Boz ve Caner Erdeniz'in taşınma telaşı! 7