Ana sayfa Sosyal Medya Müge Boz’un orman içindeki muhteşem halleri!

Müge Boz’un orman içindeki muhteşem halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz, eşi Caner Erdeniz ile birlikte Bali’deki uzun balayı tatili ile bir süredir gündemdeydi.

Şu aralar Kaz Dağları’ndaki ağaç katliamı nedeniyle ünlüler arasında ağaçlara ve ormanlara yönelik bir hassasiyet oluştu.

Müge Boz da bu hassasiyet çerçevesinde yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti.

İşte Müge Boz’un mesajı ve paylaştığı videosu:

Madem konumuz ağaçlar, doğaya olan sevgi ve saygımı belirten bir video paylaşmanın tam zamanı. Her fırsatta ağaca çıkmadan duramam. Bu sefer bu ulu ağaca bebeğimle beraber tırmandık. (eveetttt yapılmamalıydı belki ama napiyim ben de böyle bir anneyim işte??sarıldık ve enerjimizi tazeledik. ağaçlar oksijen kaynağımız. onlar olmasa bindiğimiz arabalar ve teknolojik gelişmelerden dolayı oluşan hava kirliliğinde boğulur giderdik. hava sıcaklığını ve nem oranını dengeleyerek yaşanabilir ortamlar sunmaları, topraktaki suyun kayıp gitmesini önlemeleri, milyonlarca canlıya yuva olmaları, besin kaynağı sağlamaları, negatif elektriği almaları… saymakla bitmeyen faydalarını burdan tekrar hatırlatmak istedim nedense. belli ki ağaçların önemini ilkokulda yeteri kadar öğrenememişiz… #doğayısev #doğayıkoru ??