Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Boz’un pilates çalıştığı videosuna tepkiler var!

Müge Boz’un pilates çalıştığı videosuna tepkiler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz, aynı sporu yapmaktan sıkılınca pilates çalışmalarına başladığını instagram hesabından yayınladığı video ile duyurdu.

Müge Boz’un bu paylaşımı 1 saat içinde 25 binden fazla izlenme sayısına ulaştı. Çok sayıda beğeni de yapılan paylaşıma eleştirel yorumlar vardı.

Müge Boz’un köpeğini de yanına götürmesini bazı takipçilerden eleştiriler aldı. Bir kadın takipçi ise Müge Boz’un fit halini bu şekilde sergilemesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Her kadının Boz gibi fit olamayacağını ve bu şekildeki paylaşımların birçok kadını da olumsuz etkilediğini belirten kadın takipçi, “Kendileriyle barışık hissetmemelerine neden oluyor” diyerek düşüncesini savundu.

İşte o paylaşım:

ben sürekli aynı sporu yapmaktan sıkılanlardanım. bu aralar pilatese sardım, @melisyengil baya sıkı çalıştırıyor namussuz, pilatese giderim oohhh yan gelip yatar iki ayaklarımı uzatırım derken, planlarım çarşıya uymadı. ama iyi de oldu. yaz geliyooorrrr hatırlatırıııımm, aslında hepiniz spor yapmak istiyorsunuz da üşeniyorsunuz biliyorum. ama bir gaz başlasanız o kadar iyi hissediceksiniz ki, hiç bırakamiycaksınız.
gaza gelip spora başlayanlar beni tag’lesin bebekler!! ?????

Müge Boz'un pilates çalıştığı videosuna tepkiler var! 7