Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili dizisinde kaçırılmayacak sahneler var!

Muhteşem İkili dizisinde kaçırılmayacak sahneler var!

tarafından ker_def

Kanal D’nin beğeniyle izlenen Muhteşem İkili dizisi bu akşam saat 20.00’de 5. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı büyük merak konusu olmakta.

Muhteşem İkili’de romantik rüzgarlar esiyor… Bu sahneler kaçmaz dedirtiyor…

Kanal D’nin, TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği sevilen dizisi Muhteşem İkili, her perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan ve Zafer Algöz’ün de kadrosunda yer aldığı dizide bu hafta romantizmi bol anlar yaşanacak.

Muhteşem İkili dizisinde kaçırılmayacak sahneler var! 7

Geçtiğimiz bölüm suçsuzlukları kanıtlanan “Muhteşem İkili”, mesleğe tekrar geri döner. Ama birlikte çalışacakları için gergindirler. Diğer yandan da aşk hayatlarını sorgulamaktadırlar. Nilüfer (Özge Gürel) ile daha sık bir araya gelen ve
yakınlaşmaya başlayan Barca (İbrahim Çelikkol), geçmişin izleriyle hesaplaşmaktadır.

MKC (Kerem Bürsin) ile Yağmur (Öykü Karayel), yeniden bir araya gelme konusunda hem birbirleriyle hem de iç dünyalarında mücadele vermektedir. Ama MKC, kıskanç tavırlarıyla son dakikada yine her şeyi alt üst eder.

İşte 5. bölümden 3. fragman: