Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl hala ne kadar büyük ve etkili, işte bir kanıt daha!

Muhteşem Yüzyıl hala ne kadar büyük ve etkili, işte bir kanıt daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 100’den fazla ülkede gösterilen Muhteşem Yüzyıl dizisi, Türkiye’de biteli uzun yıllar oldu. Ancak dünyanın farklı ülkelerinde dizi hala yayında.Tekrarları bile milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Vahide Perçin,Mehmet Günsür, Okan Yalabık, Nebahat Çehre gibi birçok ünlü ismi buluşturan dizi, Türk dizi tarihinin en önemli yapımı konumunda.

Dizinin milyonları etkileyen bir oyunculuk performansı, sürükleyici hikayesi ve muhteşem müzikleri var. Yıllar geçse bile unutulmayacak, tekrarları hep izlenecek bir yapım.

Muhteşem Yüzyıl’ın gönülleri ne kadar güçlü etkilediğinin bir örneğini Kazakistanlı müzisyenler gösterdi. Dizinin jenerik müziğini toplu şekilde çalan müzisyenler, sevgilerini de bu yolla gösterdi.

Timur Savcı’nın sahibi olduğu Tims Productions’ın sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaşım yapıldı: “Yayın hayatına başladığı günden itibaren tüm dünyanın ilgisini çeken ve yayınlandığı 100’den fazla ülkede büyük reyting başarıları elde etmiş olan Muhteşem Yüzyıl, dünyada etkisini sürdürmeye devam ediyor. Karantina günlerinde internet üzerinden bir araya gelen Kazak müzisyenler, Muhteşem Yüzyıl jenerik müziğini hep birlikte yeniden icra ettiler.