Ana sayfa Sosyal Medya Muhteşem Yüzyıl’ın unutulmaz Hüseyin Çavuş’u Burak Demir’den yeni proje

Muhteşem Yüzyıl’ın unutulmaz Hüseyin Çavuş’u Burak Demir’den yeni proje

tarafından ker_def

Rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerle izleyiciyi her daim kendine hayran bırakan bir oyuncu Burak Demir. Şevkat Yerimdar’da Niko, Diriliş Ertuğrul’da Hüsamettin Karaca, Muhteşem Yüzyıl’da Hüseyin Çavuş, Genco’da Tarkan, Bizim Evin Halleri’nde Rüzgar…

Şimdilerde ise yine iddialı bir projeyle kamera karşısına geçmenin heyecanını taşıyan yakışıklı oyuncu, Metin Çetin’in hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönettiği “Mahsusa” isimli filmde vatani değerlerine sahip çıkan ve kendi içinde insani çatışmalar yaşayan Ömer karakterine can veriyor.

Mesleki kariyerinin 20. yılında olan başarılı oyuncu Burak Demir; “Yapımcımız Mehmet Çetin’le yaşadığımız karşılıklı inanç meselesinden kaynaklı bu filmde oynamayı istedim ve onun ekip öncelikli tavrını çok sevdim. Geçtiğimiz günlerde profesyonel ekip tarafından silah kullanma eğitimi aldık. Görsel efektleriyle de izleyicinin beğeneceği bir iş olacağını düşünüyorum. Tutkum, gönlüm, sanat için sinema için… Gerisi izleyicilerin takdiridir ve ne olursa olsun mesleğe gönül verenin mutluluğudur” dedi.

Muhteşem Yüzyıl'ın unutulmaz Hüseyin Çavuş'u Burak Demir'den yeni proje 7

Filmde Gizem Karaca, Gökhan Keser, Yıldız Kültür, Mazlum Kiper, Ayçin İnci, Ayça İnci, Gürol Tonbul, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yaşar Karakulak gibi ünlü isimler de rol alıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun gizli servisi olan Teşkîlât-ı Mahsusa’yı beyazperdeye taşıyacak filmin 2020’nin ilk yarısında vizyona girmesi bekleniyor.