Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul setinde çok iyi dost, dizide azılı düşmanlar!

Zalim İstanbul setinde çok iyi dost, dizide azılı düşmanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisi Pazartesi akşamları her bölümü ile izleyenleri şaşırtmayı sürdürüyor. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Simay Barlas ve İdris Nebi Taşkan’ın başrollerinde yer aldığı dizide çok ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Zalim İstanbul’un 3 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 29.bölümünde Cenk ve Nedim’in aslında kardeş oldukları ortaya çıkacak. İkilinin tam da bir savaşa tutuştuğu ve birbirlerine zarar verme noktasına geldikleri bir anda ortaya çıkacak olan bu gerçek sonrasında neler olacağı merak konusu…

Zalim İstanbul’un setinde ise bambaşka bir hava yaşanıyor. Cenk’e hayat veren Ozan Dolunay ile Nedim’i canlandıran Berker Güven, çok iyi birer dost. Güven, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sette ne kadar neşeli olduklarını gösterdi.

“Hep böyle kalın, siz efsanesiniz” diye yorumda bulunan takipçiler, iki ünlü oyuncunun kanka hallerini çok beğendi. İşte o paylaşım:

#CenNed

Zalim İstanbul setinde çok iyi dost, dizide azılı düşmanlar! 7

Zalim İstanbul 29. Bölümde neler yaşanacak? Nedim ve Cenk kardeş olduğunu öğreniyor!

Nedim, Agah dahil herkese savaş açıyor! Cemre, Cenk ve Nedim’in ardeş olduğunu öğreniyor! Bu yükü ne kadar taşıyabilecek? Cenk ve Nedim kardeş olduğunu öğrenince ne yapacak? Tüm cevaplar 3 Şubat Pazartesi akşamı Kanal D’de.

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği Zalim İstanbul 29. Bölüm 3 Şubat Pazartesi akşamı Kanal D’de.