Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Boz, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak ama şarkılarıyla değil! Diziden sonra film geliyor!

Murat Boz, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak ama şarkılarıyla değil! Diziden sonra film geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcı kimliğinin yanı sıra son dönemde giderek oyunculuğu ile de ön plana çıkmaya başlayan bir isim oldu Murat Boz. Özellikle son dönemde rol aldığı filmlerle şarkıcı kimliğinden daha çok oyuncu olarak gündeme geliyor. Romantik komedilerin adamı olarak da anılmaya başlayan oyuncu, şu sıralar iki iddialı proje ile konuşulmakta.

Bunlardan birisi Netflix için geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta çekilen Zeytin Ağacı isimli dizi. Netflix, dizinin 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlayacağını kısa bir süre önce duyurmuştu. Özellikle yerli abonelerin heyecanla bekledikleri yapımın ardından Murat Boz’un bir başka dijital platform için projesi ortaya çıktı.

Murat Boz, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak ama şarkılarıyla değil! Diziden sonra film geliyor! 9

2005 yılında ilk olarak Avrupa Yakası’na bir bölüm konuk oyuncu olarak yer alan Murat Boz, daha sonra çeşitli yapımlarda kısa süreli oyunculuklar yapmıştı. Kardeşim Benim ve Kardeşim Benim 2 filmleriyle dikkatleri çeken Murat Boz, Dönerse Senindir, Öldür Benim Sevgilim isimli filmleriyle de ayrıca dikkatleri çekti. Bu kez de Zeytin Ağacı dizisiyle yakında izleyici ile buluşacak.

Murat Boz, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak ama şarkılarıyla değil! Diziden sonra film geliyor! 10

Murat Boz’un yeni projesi de yakın zamanda gündeme geldi. Giderek şarkıcılıktan sonra oyunculuğa iyice ısınan Murat Boz, aynı zamanda Türkiye’de yeni bir açılıma da ön ayak oluyor! Boz, Burcu Özberk ile başrolünde oynayacağı Amazon Prime’da yayınlanacak olan Rüyanda Görürsün isimli filmle, dijital platformda da olduğunu ortaya koyuyor…

Murat Boz, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak ama şarkılarıyla değil! Diziden sonra film geliyor! 11

Üstelik Rüyanda Görürsün’ün, Amazon Prime’ın ilk Türk yapımı olması da Murat Boz ve Burcu Özberk’in yanı sıra sektör açısından özel bir önem taşıyor. Kısa süre önce resmen açıklanan filmin çekimleri, iki oyuncunun hayranlarını da heyecanlandırdı. Çekimlerin Eylül ayında başlaması planlanırken, dizinin konusu da sır gibi saklanıyor adeta! Filmin Burcu Özberk’in ilk film deneyimi olması da bir başka sürpriz durum…

Murat Boz’un Tuba Büyüküstün ile başrolünü paylaştığı Zeytin Ağacı isimli dizideki oyunculuğu ve rolü merak konusu.
Fragmanı kısa bir süre önce yayınlanan dizi, heyecanla bekleniyor.

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu ise şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizde Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un yanı sıra Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu gibi dikkat çekici isimler yer alıyor.