Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Boz’dan Sağlık Bakanlığı’na teşekkür ve Türkiye sahillerine övgü!

Murat Boz’dan Sağlık Bakanlığı’na teşekkür ve Türkiye sahillerine övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Boz, bugün hastane çıkışında görüntülendi. O Ses Türkiye jüri üyeliği de yapan Murat Boz, genel bir check up yaptırmakta olduğunu belirterek, sağlığına dikkat ettiğini ima etti.

Corona virüsü ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Boz, “Her yerde ama pozitif düşünmek lazım. Ülkemize henüz daha uğramadı. Allah göstermesin. Sağlık Bakanlığımız da bayağı iyi çalışıyorlar. Ben geleceğini de düşünmüyorum açıkçası” diye konuştu.

Yeni şarkılarına gelen yorumlarla mutlu olduğunu, sevilmesinden memnun olduğunu anlatan Murat Boz, Can Kenarım slow şarkısı ile tekrar heyecan yaşadığını belirtti.

Ünlü şarkıcı, slow şarkıların devamının geleceğini de belirtti. Sinemanın şu anda gündeminde olmadığını, görüştüğü bazı projeler olduğunu ifade eden şarkıcı, yaz aylarında ise müzik ağırlıklı bir dönem geçireceğini anlattı.

Yaz tatili ile ilgili sorulan soru üzerine Boz, “Türkiye’yi seviyorum. Yazları özellikle Türkiye’de geçirmeyi tercih ederim her zaman. Ara ara yurt dışına gittiğim oluyor ama ülkem gibisi yok, Ege sahili gibisi yok, İzmir gibisi yok. Daha iyisi yok bana göre” diye konuştu.

Deren Talu ile ilgili bir ilişkisinin olmadığını anlatan şarkıcı, Uraz Kaygılaroğlu’nu instagram’da takipten çıkmasının sebebi ile ilgili soruyu da yanıtlamak istemedi.