Ana sayfa Sosyal Medya Murat Serezli ile Berk Oktay’a baba-oğul yakıştırması!

Murat Serezli ile Berk Oktay’a baba-oğul yakıştırması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Savaşçı dizisi 4.sezona başlıyor. Başlama tarihi merakla bekleniyordu. Sonunda belli oldu. 13 Ekim Pazar günü Savaşçı dizisinin 77. bölümü ekrandaki yerini alacak. Dizinin 4. sezonunda izleyiciler ekran başında şaşıracakları bir manzara ile karşılaşacak.

77. bölüm fragmanlarında bir detay vardı. Yüzbaşı Kağan Bozok, Haydar Bozkurt’a “Bitti ben yokum artık” diye çıkışıyordu… “Yörük biz bittik, sen de bittin” diye haykıran Kaan’a karşı Yüzbaşı Haydar aynı fikirde değildir. Peki Kopuz Albay ne yapacak?

Dizide Kağan Bozok’u canlandıran Berk Oktay, Albay Kopuz’a hayat veren Murat Serezli ile setten bir pozunu paylaştı.

“Anlamlı kare” notunu yazan Berk Oktay’a hayranlarından ‘Baba – oğul gibisiniz” yorumları geldi.

Dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen hayranları Berk Oktay’ın bu paylaşımı ile hem Kağan Bozok’un hem de Albay Kopuz’un saç sakal birbirine karışmış hallerinin sonrasında dizide neler yaşanacağını daha çok merak etmekte.

İşte o paylaşım:

Anlamlı kare… @murat.serezli

Murat Serezli ile Berk Oktay'a baba-oğul yakıştırması! 7

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli gibi önemli isimlerin yer aldığı kadrosunda, Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman da bulunmakta. Eskişehir’de yapılan çekimler pazartesi günü başladı… Diziye yeni isimler de katıldı; Zerrin Sümer, Ogeday Girişken,Serkan Kuru, Eylül Toros yeni sezonda yeni karakterlere hayat verecek.