Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış: ‘Beni benliğimden çıkarmayan birisiyle…’

Murat Ünalmış: ‘Beni benliğimden çıkarmayan birisiyle…’

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış, 4 dil bilen ve sanayileşmeye geçme çabasındaki bir modern zaman ağasını canlandırıyor.

Dizinin kötü adamı olarak da gösterilen Ünalmış, aynı fikirde değil… Ünalmış Sabah gazetesinde yer alan röportajında aşk hayatına dair sözler söyledi.

“Beni benliğimden çıkarmayan biriyle evlenebilirim” ifadesini kullanan Ünalmış, 7 yaşındaymış gibi hayatı anlamaya çalıştığından bahsetti.

Aile olmak gibi bir planı olup olmadığı sorulan Ünalmış, bu konuda şöyle konuştu:

“Nasip, kısmet… Bir gün aile olmayı isteyebileceğim biriyle karşılaşırsam, o zaman elbette isterim, buna inanıyorum. Evlenmek, çocuk sahibi olmak güzel duygulardır. Ama şunu özellikle söylüyorum; beni, benlikten çıkarmayan birini bulursam evlenmeyi düşünebilirim.”

Aşk duygusunu tanımlama şeklinin değiştiğini anlatan ünlü oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Muhakkak herkesin tattığı bir duygu vardır ve aşık olmuşlardır. O heyecanın, hayatımdaki kadını bir kere daha görme isteğinin, bir saat geçmesine rağmen onu özleme duygumun nasıl olduğunu düşündüğümde başkalaştığımı düşünüyorum. Aşk, kavuşulamayana duyulan vuslat özlemiyle alakalıymış. En azından ben artık öyle düşünüyorum. Artık bu yaşta; “Deli gibi aşığım, seviyorum” gibi sözler kullanamayacağım bir zamandayım ama “Tekrar aşık olmak ister misin?” desen, tabii ki isterim. 37 yaşındayım ama 7 yaşındaymışım gibi hayatı anlamaya çalışıyorum.”