Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış’tan büyük tüyo geldi! Bir Zamanlar Çukurova’da Demir’in sonu pek de iyi olmayacak!

Murat Ünalmış’tan büyük tüyo geldi! Bir Zamanlar Çukurova’da Demir’in sonu pek de iyi olmayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
atv’nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Demir karakterini oynayan Murat Ünalmış, diziyle ilgili tüyolar verdi.

atv’de ekrana gelen ‘dizi tv’ isimli programa konuşan Ünalmış, Demir karakterinin gidişatı ile ilgili yaptığı yorumla dikkat çekti.

Demir’in çok güçlü bir insan olduğunu ve hayatı boyunca istediği her şeyi elde etmiş bir kişi olduğunu belirten Murat Ünalmış, oynadığı karakterin başına, kimi kötü olayların geleceği tüyosunu verdi.

Züleyha’ya deli gibi aşık olmasına karşılık, ondan beklediği aşkı alamayan Demir, dizide büyük bir hüsran yaşıyor.

Murat Ünalmış'tan büyük tüyo geldi! Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'in sonu pek de iyi olmayacak! 7

Yılmaz’a olan aşkını görüp Züleyha’nın gitmemesi için oğluyla tehdit eden Demir, ne yaparsa yapsın onu bir türlü elde edemiyor.

Demir’in hiç alışık olmadığı ve istediği her şeyi elde eden bir kişilik olmasına karşılık Züleyha’yı elde edememesi içine oturuyor.

Murat Ünalmış, hayatında ilk kez ikinci pozisyona düşen Demir’in bu durumu kabullenememesinin daha da çok öfkelenmesine neden olduğunu belirterek “Demir, öfke kontrolü yapamıyor. Hayatta da böyledir bu. Öfke kontrolü yapamayan insanların başına hep bir şeyler gelir. Demir’in de başına böyle bir akıbet gelecektir” açıklamasıyla karakterinin sonunun pek de iyi olmayacağının işaretini vermiş oldu.