Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Camdaki Kız ne Mahkum, yaz sezonundan gelen bir dizi var ki reytingleri alt üst etti!

Ne Camdaki Kız ne Mahkum, yaz sezonundan gelen bir dizi var ki reytingleri alt üst etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile Fox TV’nin Mahkum ve Kanal D’nin Camdaki Kız dizileri her hafta zorlu bir rekabet içine giriyordu. Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova’nın gidişi ile birlikte Mahkum ve Camdaki Kız dizisinin karşısına yaz döneminde başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi eklendi.

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in yer aldığı, BKM ve Gani Müjde imzalı Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, izleyiciyi kalbinden yakalamayı başardı. Özellikle dizide Songül ve Sadi karakterlerinin hikayesi ön plana çıkarken, yaz sezonunda dizi sadık bir izleyici kitlesi ile yol aldı.

Perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin, Mahkum ve Camdaki Kız’ın yeni sezonda başlaması sonrasında nasıl bir süreç izleyeceği merak konusuydu. Bu hafta iki dizinin de yeni sezon ilk bölümlerinin yayınlanmasının hemen ertesinde ortaya çıkan reytingler, herkes için büyük sürpriz oldu!

Önümüzdeki haftalarda neler olacağını hep birlikte göreceği ancak Camdaki Kız ve Mahkum dizileri, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi karşısında çok fena sarsıldı! Kimsenin tahmin etmediği bir şekilde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yeni bölümüyle 15 Eylül Perşembe akşamı Total ve ABC1 kategorilerinde ilk sıraya yerleşti!

Ne Camdaki Kız ne Mahkum, yaz sezonundan gelen bir dizi var ki reytingleri alt üst etti! 8

Camdaki Kız, AB kategorisinde Mastercheff Türkiye programının ardından 2. sırada yer aldı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ise 3. sıradaydı. Mahkum dizisi ise Total’de 6., AB’de 5. ve ABC1’de ise 7. sıradaydı. Aynı akşam Star TV’nin gençlik dizisi Duy Beni de ekrandaydı ancak dizi ilk 10 sıralamasına giremedi.

Perşembe akşamları artık Camdaki Kız ve Mahkum dizisinin işi zor görünüyor! Güçlü bir rakibin gitmesinden sonra bir başka güçlü rakip önlerine çıktı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi sadık izleyenlerini korurken, yaz boyunca ekranda olmayan ve yeni sezona iddialı başlayan Camdaki Kız ve Mahkum dizileri, yeni sezon ilk bölümleriyle tahtı kaptırdılar!

Ne Camdaki Kız ne Mahkum, yaz sezonundan gelen bir dizi var ki reytingleri alt üst etti! 9

Haftaya bu tabloya atv’nin yeni dizisi Aldatmak da ekleniyor! Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi güçlü isimlerin yer aldığı iddialı yapımla birlikte 22 Eylül akşamı farklı bir tablo yaşanacak! Bu durum Camdaki Kız ve Mahkum dizilerini nasıl etkileyecek, Gelsin Hayat Bildiği Gibi yerini koruyabilecek mi bekleyip göreceğiz. Ancak sezonda Perşembe akşamlarının büyük bir rekabete yeniden sahne olacağı daha sezonun ilk haftasından belli oldu bile!