Ana sayfa Foto Galeri Ne diziydi! Yüzlerce dizi geldi geçti ama biri var ki bir gecede pek çok isim şöhret oldu!

Ne diziydi! Yüzlerce dizi geldi geçti ama biri var ki bir gecede pek çok isim şöhret oldu!

tarafından zk zk

Ne diziydi! Yüzlerce dizi geldi geçti ama biri var ki bir gecede pek çok isim şöhret oldu! 7

Şimdilerde çok hızlı bir şekilde dizi tüketir hale geldik ama eskiden durum bu kadar hızlı değildi! Yeni sezonda dökülen dökülene bir sürecin içindeyiz.

Onlarca dizi binbir emekle ekrana geliyor, iddiaları, hikayeleriyle tutunmaya çalışıyorlar ancak o kadar çok rakip var ki kısa sürede elenip gitmek durumunda kalıyorlar. Yeni sezonda 30’un üzerinde dizi yayından kaldırıldı. Sezon ortasında sadece bu rakam bile dizi sektörünün ne kadar zor bir süreçte olduğunun da bir göstergesi aslında. Diziyi tutturmak kadar zor bir iş yok artık!

Eskiden öyle miydi peki? 90’lı yılları bilenler bilir. Bir tek dizi, milyonlarca insanı sürükleyip götürürdü uzun yıllar. Bizimkiler mesela. Dizinin kapıcı Cafer’i olarak anılan Ercan Yazgan’ı daha bugün kaybetmişken onu da anmadan geçmeyelim.

O döneme denk gelenlerin en hatırladığı diziler arasında. Perihan Abla’yı da hatırlayanlar bilir. Yayın gününü nasıl iple çektiğimizi…

Artık teknik daha çok gelişti, imkanlar daha fazla, bütçeler daha büyük ama olmayan bir şeyler var! Her yıl ekrana gelen onlarca dizi, bittiğinde muhtemelen Bizimkiler kadar hatırlanmayacak ya da ekrana böyle damga vuramayacaklar.

Yeni dönemde de çok dikkat çeken ve fenomen olan diziler de var tabii ki.. Hala esamesi süren Ezel mesela. Geçen sezon ekrana veda eden İçerde gibi dizileri örnek gösterebiliriz. Ancak onlar bile o eski dizilerin tadını bilenler için o kadar da kült değil hala.

AMA BİZİM BAHSEDECEĞİMİZ DİZİ BUNLARIN HİÇ BİRİ DEĞİL… BİR TANESİ VAR Kİ YERİ BAMBAŞKA!

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)