Ana sayfa Foto Galeri Ne diziydi! Yüzlerce dizi geldi geçti ama biri var ki bir gecede pek çok isim şöhret oldu!

Ne diziydi! Yüzlerce dizi geldi geçti ama biri var ki bir gecede pek çok isim şöhret oldu!

tarafından zk zk

Ne diziydi! Yüzlerce dizi geldi geçti ama biri var ki bir gecede pek çok isim şöhret oldu! 8

O eski diziler arasında bir tanesi daha var ki çoğumuz hala hatırladıkça gülümsüyoruz. İkinci Bahar…

İzleyenler bilir, dizinin olduğu gün sokaklar boşalırdı. Oturup kalkıp İkinci Bahar’ı konuşur, misafirliğe gittiğimiz yerde günün en vurucu konuşması İkinci Bahar üzerine olurdu.

Türk sinemasının iki usta ismi Türkan Şoray ve Şener Şen’i bir araya getiren dizide pek çok usta oyuncunun yanı sıra kimsenin tanımadığı bilmediği ya da henüz çok da farkında olmadığı genç oyuncular da rol alıyordu. İşte o oyunculardan bazıları şu anda dizilerin başrolü olan isimler haline geldiler ama bunu en çok da İkinci Bahar dizisine borçlular.

Mesela biri, bir gecede o diziyle ünlü olan ve şu anda en çok konuşulan oyunculardan birisi… Bir diğeri de yine çok ünlü bir oyuncu ve şöhretini İkinci Bahar’a borçlu. Sadece onlar mı? Dizide oynayan daha kimler İkinci Bahar’la hayatımıza girdi… İşte Hürriyet’te yer alan İkinci Bahar’ın şimdi şöhret olan o isimleri…

Ne diziydi! Yüzlerce dizi geldi geçti ama biri var ki bir gecede pek çok isim şöhret oldu! 9

“Ne diziydi ama!
Takvimler, 29 Ekim 1998’i gösteriyordu…. Ekran karşısındaki milyonlarca kişi İstanbul’un en eski semtlerinden birinde yaşayan insanların öyküsünü anlatan bir diziyle tanıştı. Sonra da üç yıl boyunca dizinin yayınlandığı saatlerde TV karşısından kalkamadı. Hele, final bölümünün yayınlandığı 11 Ocak 2001 akşamı kelimenin tam anlamıyla sokaklar boşaldı.

O efsane dizi, iki çocuklu dul bir kadının çocuklarıyla birlikte hem de İstanbul gibi büyük bir şehirde hayatta kalma mücadelesini anlatan İkinci Bahar’dı.

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)