Ana sayfa Sosyal Medya Ne gözümüz, ne gönlümüz alışamadı! Kalk Gidelim dizisine itiraz var!

Ne gözümüz, ne gönlümüz alışamadı! Kalk Gidelim dizisine itiraz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının eğlenceli dizisi Kalk Gidelim, 121 bölümü geride bıraktı. 3 sezondur Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekilen ve doğallığı ile öne çıkan dizi, hatırı sayılır bir izleyici kitlesini etkiliyor.

Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Erkan Sever’in başrollerinde yer aldığı dizinin 3 Ekim Cumartesi akşamı 122. bölümünü izleyeceksiniz. Yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. Mehtap Bayri’nin yine şekilden şekle girdiği anlar eğlenceli olacak.

TRT1’in reyting kaygısı taşımaması dizinin bunca zaman boyunca devam etmesinin en önemli sebebi. İzleyiciler de bu durumun farkında ve sevdikleri yapımın özel bir kanalda olmadığına da şükrediyor.

Yasemin ile Samim karakterlerine yönelik ise izleyicilerin bir rahatsızlığı göze çarpıyor. Bu ikiliye bir türlü alışamadıklarını belirten izleyicilerin yorumları sosyal medyada dikkat çekiyor.

Ne gözümüz, ne gönlümüz alışamadı! Kalk Gidelim dizisine itiraz var! 7

Bir izleyicinin diziyle ilgili şu yorumu durumu anlatmaya yetiyor: “Yasemin ile Samim ‘e ne gözüm alıştı ne de gönlüm. Yasemin’i ilk gördüğüm andan beri onu Efe’yle yakıştırmaktan alıkoyamıyorum kendimi. Bana göre Samim’ e en çok yakışan Cennet. Birçok izleyici de bu kararda diye düşünüyorum çünkü tek bir fragmanla yürekleri hoplattı Cennet.”