Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Kıvanç Tatlıtuğ ne Tuba Büyüküstün! Dizi starı olmak yetmiyor!

Ne Kıvanç Tatlıtuğ ne Tuba Büyüküstün! Dizi starı olmak yetmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinde son yıllarda büyük isimlerin yer aldığı yapımların bir bir final yaptığı ortada. Kıvanç Tatlıtuğ, geçen sezon Çarpışma dizisinde yer aldı ve yapımın ömrü 1 sezon zor oldu. Kenan İmirazlıoğlu’nun önceki sezonki Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi de 6 bölümde ekrandan silinmişti.

2016-2017 sezonunda ekranda olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ü buluşturan Cesur ve Güzel dizisinin de zar zor 1 sezonu tamamlayabildiğini hatırlayacaksınız.

Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun dizisi Kurşun kısa sürede ekran ömrünü tamamladı.

Ancak Hercai gibi, Kuzey Yıldızı gibi,Mucize Doktor gibi içinde star olmayan ama hikayesiyle izleyicileri ekrana taşıyan diziler gerçeği var.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu bu 3 dizi üzerinden star oyuncuların değil, senaryonun önemli olduğunu anlatan bir yazı kaleme aldı.

Eyüboğlu, şu tespiti ile çok da haklı:

“Seyirci artık dizilerde kimin oynadığına değil, senaryoya bakıyor. Senaryo ‘iyi’yse, seyirci kimin/kimlerin oynadığına bakmadan izliyor.”

Bir de Hande Erçel gibi sosyal medyada 11 milyonu aşan ama ekranda reyting noktasında ciddi bir etkisi olmayan isimler var. Bu da popüler kültürün dijitaldeki karşılığının reytinglerde olmadığının göstergesi…