Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü’nün Beren Saat’e desteği özlenen dayanışma örneği!

Hazar Ergüçlü’nün Beren Saat’e desteği özlenen dayanışma örneği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazar Ergüçlü, Atiye dizisinin galasına katıldı. Beren Saat ve Mehmet Günsür’ü başrolde buluşturan, Netflix’in orijinal Türk dizisi olan Atiye, 27 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak.

Süper kahraman hikayelerine yönelik bir açık olduğunun Netflix projeleri ile kendini gösterdiğini belirten Hazar Ergüçlü, daha önce Hakan Muhafız dizisinde yer almıştı.

Ergüçlü, “Belli ki böyle bir açık varmış. O dolduruluyor şu an, bu projelerle birlikte. Bu çok onore eden bir şey, bunun öncüsü olmak, ilk yapan ekiplerin içinde olmak çok güzel. Atiye de öyle bir başarı yakalayacak, bunu hepimiz biliyoruz” açıklamasında bulundu.

Hazar Ergüçlü basın ile röportajında Beren Saat’e ayrı bir parantez açtı ve setlere dönüşünden çok mutlu olduğunu söyledi.

Ergüçlü, “Beren Saat’i uzun bir aradan sonra yeniden seyredecek olmak çok heyecan verici, çok mutluyum yani. Çok seviyorum kendisini. Netflix’in ülkemizde böyle hızla, başarıyla ilerliyor olması çok güzel. Bunu desteklemek için, bir parçası olmak için buradayız. Öyle heyecanlıyım ben de merak ediyorum” diye konuştu.

Uçankuş TV’de yayınlanan röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz: