Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in izleri Sefirin Kızı dizisinden çıktı!

Sen Anlat Karadeniz’in izleri Sefirin Kızı dizisinden çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonunda ekrana veda eden, akıllarda büyük iz bırakan Sen Anlat Karadeniz dizisinin izlerinin Sefirin Kızı dizisinde bulunduğunu fark ettiniz mi?

Sen Anlat Karadeniz dizisini yazan ekip tarafından oluşturulan senaryo, Sefirin Kızı dizisinde oyunculukların da önünde yer alıyor. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ü başrolde buluşturan projeye farklı bir yorum getiren Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, ” Burada oyunculuk ötesinde bir senaryo durumu mevcut” diyerek Sen Anlat Karadeniz dizisine olan benzerliklere değindi.

Dizinin başrol oyuncularını takip eden hayranları mutlu edebileceğini gösterdiğini belirten Koloğlu, Sen Anlat Karadeniz benzerliği hakkında ise şu yorumlarda bulundu:

“‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisini yazan ekip, şablonu tekrarlıyor. ‘Bekaret’, ‘kader’ ve ‘acılar’… Ekranda proje izleyen ve bu iki ismin hayranları için ‘yeterli’ olabilir. ‘Tepeden inme duygusallığı’ aşalım diyorum. Yapım, bunun altını kalın uçlu kalemle bir kere daha çizmiş. “