Ana sayfa Dizi Fragmanları Nebahat Çehre, Menajerimi Ara dizisinde çok konuşulacak!

Nebahat Çehre, Menajerimi Ara dizisinde çok konuşulacak!

tarafından ker_def

Her bölümüne konuk olan ünlü oyuncularla büyük heyecan uyandıran Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın 2. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Dizinin ikinci bölümünün sürprizlerinden Nebahat Çehre’nin konuk olduğu sahneler, izleyiciye heyecan dolu bir bölüm geldiğinin ilk sinyallerini verdi.

Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ünlülerin ve menajerlerin saklı kalan gerçeklerine mercek tutan ‘Menajerimi Ara’ ilk bölümüyle seyirciden tam not aldı. Salı akşamı yayınlanacak dizinin ikinci bölümünden iddialı bir ön izleme videosu yayınlandı.

Videoya Nebahat Çehre’nin kısa bir süre sonra sete başlayacağı filmde oynamaktan vazgeçtiğini menajeri Feris’e (Canan Ergüder) söylediği ve bunun üzerine ikilinin gerildiği anlar damga vuruyor.

İçinde yer aldığı başarılı projelerle büyük küçük herkesin sevgisini kazanmış olan usta isim Nebahat Çehre, ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde de çok konuşulacak.

‘Menajerimi Ara’nın heyecan verici senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkarken, bu keyifli hikaye Ali Bilgin rejisiyle buluşuyor. ‘Menajerimi Ara’ her Salı akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarında!