Ana sayfa TV Programları Necla ve Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili esrarengiz görgü tanığı ortaya çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Mayıs 2019

Necla ve Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili esrarengiz görgü tanığı ortaya çıktı! Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Mayıs 2019

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir süredir Neclaa ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetiyle ilgili gelişmeler ekrana getirildi.

Konya’daki evlerinde cinayete kurban giden çifti kimin ya da kimlerin öldürdüğü ile ilgili ipuçları bulunmaya çalışılıyor.

Bir süredir programa ailenin oğulları, gelinleri, kızları ve yakınları katılıyor.

İlginç iddiaların gündeme getirildiği, şüpheli ve çelişkili ifadelerin kafaları karıştırdığı konuyla ilgili bir gelişme yaşandı.

Çiftin cinayetiyle ilgili esrarengiz bir görgü tanığı ortaya çıktı. Bu kişinin söyledikleri ise canlı yayında aktarıldı.

Videodan detayları öğrenebilirsiniz…

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…