Ana sayfa Sağlık Haberleri Nefes Egzersizi Nasıl Yapılır?

Nefes Egzersizi Nasıl Yapılır?

tarafından ker_def

Verdiği pratik bilgilerle izleyicisinin sağlığını yakından takip eden Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm akciğer sağlığını korumak için dikkat edilmesi gerekenler ekrana taşındı. 3 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen programda yer alan nefes egzersizi hakkındaki detayları videodan izleyebilirsiniz.

Modern tıbbı alternatif tedavi yöntemleriyle harmanlayan Dr. Feridun Kunak Show pratik çözüm yollarını izleyicisine sunmaya devam ediyor. Dr. Feridun Kunak Show’da bu bölüm sağlıklı bir yaşamda büyük rol oynayan akciğer sağlığıyla ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Kunak ‘Koah belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Akciğer kanserinin tedavisi mümkün mü? Akciğer kanseri zatürre olursa ne olur? Vücudumuzun temel organlarından akciğerin görevleri nelerdir?’ sorularını canlı yayında yanıtladı.

Programda ayrıca nefes darlığını önleyen ve akciğerlerin sağlığını korumaya yardımcı olan çok özel karışımlar izleyiciye aktarıldı.

Sağlıktan güzelliğe hayat kurtaran pratik bilgilerle bezeli Dr. Feridun Kunak Show Pazartesi-Perşembe 09:25’te Kanal 7’de…