Ana sayfa Dizi Haberleri Nefes Nefese dizisi ekranda kalmak ile ekrandan gitmek arasında gidip geliyor

Nefes Nefese dizisi ekranda kalmak ile ekrandan gitmek arasında gidip geliyor

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay /

Star TV ekranlarında Ağustos ayından bu yana ekranda olan Nefes Nefese dizisinin reytinglerinin umut vermediğini daha önce sıklıkla yazmıştık.

Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ı buluşturan dizinin 26 Eylül Çarşamba günkü reyting sonuçlarındaki durumu dikkatleri çekti.

Dizinin 8. bölümü ekrana geldi. Tüm kişilerde 3.05 reyting ve 8.2 izlenme payı elde eden dizi ancak 9. sırada yer alabildi.

AB grubunda ise Nefes Nefese dizisi 4.32 reyting ve 12.66 izlenme payı ile 4. sırada kendisine yer buldu.

AB Grubu reytingi gayet iyi gelen Nefes Nefese, yine de yıllardır ekranda olan Çocuklar Duymasın’a her iki kategoride de geçildi.

Geçtiğimiz haftaya nazaran Sen Anlat Karadeniz’de bu hafta düşüş vardı. Çocuklar Duymasın’da ise çıkış gözlemledik. Kızım dizisinin de olmaması ile Nefes Nefese’nin de geçen haftaya göre reytingini biraz daha artırdığı gözlemleniyor.

Nefes Nefese geçen hafta tüm kişilerde 2.71 reyting, AB grubunda ise 3.61 reyting elde etmişti.

Geçen hafta ile bu haftaki reytingler arasında bir yükseliş gözlemleniyor.

Ancak 12 Eylül’de dizinin 6. bölümünün ulaştığı reytingin tüm kişilerde 4.9 ve AB grubunda 5.06 olduğunu hatırlatmak lazım…

Yani dizinin izleyicileri de kararsız aslında. Dizinin 2 haftaki başarılı sonuçlarının bir hafta sonra feci şekilde düştüğü, bir sonraki hafta ise yeniden düzeltme yaptığı gibi bir durum var.

Yani dizi ciddi bir yalpalama halinde… Geçen haftaya bakarsak finale doğru bir yürüyüş gözlemleniyordu. Bu haftanın reyting sonuçlarına bakarsak iyi sayılabilecek bir toparlanma var.

Dizi ekrandan gitmek ile ekranda kalmak arasında gidip geliyor.