Ana sayfa Dizi Haberleri Nefise nasıl kurtulacak? Kemal neden çıldırıyor? Kanatsız Kuşlar’da heyecan gittikçe artıyor…

Nefise nasıl kurtulacak? Kemal neden çıldırıyor? Kanatsız Kuşlar’da heyecan gittikçe artıyor…

tarafından zk zk

Çocuklar, annelerinin kaçırıldığını öğrenince perişan olurlar… Nefise, gözlerini açtığı andan itibaren Muzaffer’i sayıklar ve bu durum, artık gerçek yüzünü gösteren Kemal’i daha da çıldırtır…

atv’nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın 38. bölümü 15 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor. Dizinin 38. Bölümü de yine heyecan ve dram yüklü sahneleriyle beğeni toplayacak ve Kanatsız Kuşlar zirvedeki yerini koruyacak.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Nefise nasıl kurtulacak? Kemal neden çıldırıyor? Kanatsız Kuşlar'da heyecan gittikçe artıyor... 8

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

Dizinin 15 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 38. Bölüm özeti ise şöyle:

“Muzaffer, Kemal’in sinsi oyunuyla yıkılmıştır. Ancak onun masum olduğuna asla inanmaz. Nefise, gözlerini açtığı andan itibaren Muzaffer’i sayıklar ve bu durum, artık gerçek yüzünü gösteren Kemal’i daha da çıldırtır.

Nefise nasıl kurtulacak? Kemal neden çıldırıyor? Kanatsız Kuşlar'da heyecan gittikçe artıyor... 9

Çocuklar, annelerinin kaçırıldığını öğrenince perişan olurlar. Cemre’nin gözü gerçekleri göremeyecek kadar kararmıştır. Zeynep, kardeşinin kararı karşısında büyük bir şok yaşamaktadır.

Ailenin üzerinde dolaşan kara bulutlar karşısında hiç kimse bir şey yapamazken Onur, inisiyatifi ele almak zorunda kalır. Ancak Emre ve Muzaffer’in arası bu kez kolay kolay düzelmeyecek şekilde açılır.”