Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan babasının 12 yaşındayken verdiği öğüdü hiç unutmadı

Nehir Erdoğan babasının 12 yaşındayken verdiği öğüdü hiç unutmadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisiyle ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, instagram hesabından çok anlamlı bir paylaşıma imzasını attı.

Ailesiyle birlikte küçüklük günlerine dönen Erdoğan, babasının 12 yaşında verdiği öğüdü takipçilerine hatırlatarak, aslında bir hayat dersi verdi.

İzmir’de sobalı bir evde yaşadıklarını, hiç paradan konuşmadıklarını, kitaplarının bulunduğunu ve karınlarının da top olduğunu anlatan Nehir Erdoğan, verdiği mesaj ile hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Erdoğan’ın takipçileri mesajı çok anlamlı bulduklarını, benzer bir hayata sahip olduklarını belirten yorumlar yaptı.

Sette çekilen fotoğrafını paylaşan oyuncu, kucağındaki köpeğe sergilediği sevgiyle de anlamlı bir mesaj vermiş oldu.

Bir takipçisi, “O kadar güzel bir kalbe sahipsin ki seni yetiştiren o güzel yürekli babanda ışıklar içinde uyusun, seni çok seviyorum yüreği gülüşü güzel insan” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

‘Parasız insan ne kadar çok paradan bahsederse, ahlaksız insan da o kadar çok ahlaktan bahseder. Hiç unutma.’ demişti babam. 12 yaşlarındaydım. Hiç unutmadım. İki memur maaşlı bir aileydik. İzmir’deki sobalı evimizde paradan da bahsetmezdik. Hiç! Kitaplarımız vardı. Karnımız toktu. Okula muz götürmezdik.
#antep
#gaziantep
#set
#benimadımmelekdizisi

blank