Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisindeki kötülüğe ayna tuttu!

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisindeki kötülüğe ayna tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan öyle bir paylaşım yaptı ki, ünlü filozof Nietzche’nin sözü ile hem hayranlarına mesaj verdi hem de rol aldığı dizideki insani durumu da hatırlattı.

TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan dizide Melek, çocuklarına sahip çıkmaya çalışan kanser nedeniyle ölümle de pençeleşen ama ne vicdanından vazgeçen, ne insanlığını kaybeden ne de düştüğü sağlık sorununu öne çıkartarak kendine avantaj sağlamaya çalışan bir durumda değil.

Melek vicdanı ile insanlığını sergiliyor… Ancak Melek’in çevresinde hesap kitap yapan, entrikalar çeviren birçok kişi var ve bu kişiler vicdan değil ama makam sahibi…  Bu insanlar arasında vicdanıyla dimdik ayakta duran Melek, aslında Nietzche’nin sözünü de çok güzel yansıtıyor.

İşte Nehir Erdoğan bu sözü ne kadar benimsediğini göstermek için instagram hesabında paylaştı. Aslında Benim Adım Melek dizisindeki durumu anlatan bir sözdü bu:

Vicdanlı ve dürüst olmak, hesaplı olmaktan iyidir, hesap, insanı makam sahibi yapar, vicdan ise, daha önemli bir işe yarar; insanı, insan yapar. Nietzsche

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisindeki kötülüğe ayna tuttu! 7