Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan, Gaziantep’te yıldızlaştı şimdi karşılığını verme zamanı geldi!

Nehir Erdoğan, Gaziantep’te yıldızlaştı şimdi karşılığını verme zamanı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarının iddialı dizileri arasında yer alan Benim Adım Melek’in çekimlerine Gaziantep’te devam ediliyor.

Benim Adım Melek’in başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk’ün paylaşırken Kaan Çakır, Ece Özdikici, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Ulvi Kahyaoğlu, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar ve usta oyuncu Şerif Sezer dizinin kadrosunda yer alıyor.

Yabancı Damat dizisinde Gaziantep’te yıldızlaşan isimlerden olan Nehir Erdoğan, ünlü bir isim olarak bu sefer Gaziantep’in tanıtımı için ekran başında yer alacak. Nehir Erdoğan, Gaziantep’ten aldıklarını şimdi kente geri verme noktasında…

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan dizi, Melek’in ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Benim Adım Melek, ilk bölümüyle 25 Eylül Çarşamba akşamı TRT 1’de izleyici karşısına geçecek. Nehir Erdoğan, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Antep’ten hayranlarına selam yolladı ve dizi için ekran başına davet etti.

İşte o paylaşım:

Antep’ten selamlarla..☀️
#benimadımmelek
#benimadimmelek
Yarın akşam saat 20:00 Trt1 ekranlarında.
Tüm emek verenlerin emeklerine sonsuz sağlık..☀️