Ana sayfa TV Programları Nergis Zamanı Yakında Star’da başlıyor!

Nergis Zamanı Yakında Star’da başlıyor!

tarafından ker_def

Nergis Zamanı Star’da Başlıyor. Videodan programın ilk tanıtım görüntülerini izleyebilirsiniz…. Sevilen oyuncu Nergis Kumbasar, Star’da izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni programının hazırlıkları için ekibiyle bir araya gelen Nergis Kumbasar “Nergis Zamanı” heyecanını şöyle ifade etti: “Bizim programımızın en büyük farkı, bence en başta enerjimiz olacak. Müthiş heyecanlı ve en iyiyi vermeye çalışan bir ekiple çalışıyorum. Bence bizim gibi kadın programlarının amacı, en doğru ve pratik olanı izleyiciye aktarmak olmalı. Nergis Zamanı’nda seyircilerimizi gündelik hayatın tek düzeliğinden uzaklaştırarak ,hem gülümsetip hem düşündürmek istiyoruz. Ayrıca yemek ve sağlık konularında, ben özel olarak kendim de ilgili biri olduğum için daha aktif olacağımı düşünüyorum ekranda.Aynen, dediğim gibi mutfak benim özel ilgi alanım. Güzel ve pratik tariflerim var. Aynı zamanda ekonomik ve lezzetli tarifler vermeyi amaçlıyorum.”

Nergis’ten Birbirinden Lezzetli Tarifler…
Nergis Kumbasar’ın kendi tariflerinin de yer alacağı programda; sağlıklı, lezzetli, herkesin kolayca yapabilecekleri menüler izleyenler ile paylaşılacak.

Nergis Zamanı, sağlıktan, çocuk bakımına, doğru alışverişten, yemek tariflerine kadar kadınlara yönelik tüm konuları ele alacak, moda ve son trendleri, izleyicilerle paylaşacak.

Modadan, alışveriş tüyolarına kadar kadına dair tüm konuların paylaşılacağı “Nergis Zamanı” yakında Star’da başlayacak.