Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde kötü bitti ama Nergis Kumbasar için yeni fırsat çıktı!

İyi Günde Kötü Günde kötü bitti ama Nergis Kumbasar için yeni fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında sadece 6 bölüm yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisinin düşük bir reyting elde etmesi ve fazla da gündem oluşturamaması şaşkınlık yaratmıştı. Oysa ki, Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen gibi isimler dizinin başrolü için iyi seçilmiş bir kadroydu.

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay da birbirlerine çok yakıştırılıyordu. Dizide usta bir isim vardı. Nergis Kumbasar, Perihan karakterine hayat verdi. Ancak dizinin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşayan Kumbasar, yeni bir proje ile bambaşka bir heyecan içine girdi.

Exxen’de yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisinin yeni bölümlerinde Dudu karakterine hayat verecek olan Kumbasar için bu genç izleyicilerle buluşmak adına önemli bir fırsat oldu.

Sihirli Annem dizisinin provalarına gittiğini ve çekimlerin de 2 haftadır yapıldığını anlatan Nergis Kumbasar, “Çok güzel, var ya şahane bir şey oluyor. Oynarken bile müthiş keyif alıyoruz” diye konuştu.

Daha önce Nevra Serezli tarafından canlandırılan Dudu karakterini bu sefer Kumbasar üstlendi ve halinden de son derece memnun. Yayın tarihinin 1 Ocak olduğunu belirten Kumbasar, böylece tüm meraklı izleyicilere de mesajını vermiş oldu.

Exxen platformunun 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başlaması ile birlikte Sihirli Annem’in de platformda yer alacağı ortaya çıktı. Oyuncu, sette her hafta koronavirüs için test olduğunu da özellikle belirtti.