Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül, bebek sorusuna şakayla karışık olay bir yanıt verdi!

Neslihan Atagül, bebek sorusuna şakayla karışık olay bir yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül, gece yarısı Avustralya’dan gelen konukları ile gazetecilere yakalandı. Oyuncu, ayak üstü olarak soruları yanıtladı. Yeni bir projesi olup olmadığı sorulan oyuncu, “Netleşen bir şey olsa zaten sizin de haberiniz oluyor. Net bir şey yok. Şunu yapacağım diye bir şey yokb Hala dinleniyorum” açıklamasında bulundu.

Ekrana nasıl bir proje ile dönmek istediği sorulan Atagül, “İyi bir proje ile ekrana dönmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Yakında eşi Kadir Doğulu ile tatile çıkacaklarının bilgisini de veren Neslihan Atagül, magazin basınında yurt dışında tatil yaptıkları haberlerine de “Siz bizi yurt dışına çıkarttınız” diyerek gönderme yaptı.

Ünlü oyuncu, tatil konusunda netleşen bir planlarının olmadığını sözlerine ekledi. Atagül, “Biz tamamen hayatın kendisine bırakmışız kendimizi” diyerek cool takıldıklarını anlattı.

Bebek soruları üzerine bu sorulardan sıkıldığını anlatan Neslihan Atagül, “Artık o kadar çok bebek soruyor ki, herkes o kadar çok bebek istiyor ki, siz hamile kalacaksınız diye korkuyorum arkadaşlar” diyerek konuyu kapattı.