Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ile Hazal Kaya yarışı sizi de şaşırtacak ve kalbinizi bırakacaksınız

Neslihan Atagül ile Hazal Kaya yarışı sizi de şaşırtacak ve kalbinizi bırakacaksınız

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Neslihan Atagül doğum gününü 20 Ağustos tarihinde kutlamıştı. Hazal Kaya ise 1 Ekim doğumlu ve yine hayranlarının büyük sevgi gösterileri ile kutladı…

İki ünlü ismi aynı noktada buluşturan konu ise hayranlarının yaptıkları şaşılacak derece güzel jestler… Sosyal medyada örgütlenen hayranlar büyük bir sevgi örneği sergilemekte.

Neslihan Atagül hayranları doğum günü için ünlü oyuncuya büyük bir sürprizde bulundu ve oyuncu adına Tohum Otizm Vakfı tarafından yürütülen Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Sınıfı Donatma Projesi için bağış yaptı.

3 özel eğitim sınıfının donanımı bu sayede sağlandı. Neslihan Atagül için de harika bir doğum günü hediyesi oldu.Şimdi hedef kampanyayı büyütmek ve daha fazla sınıfı donatmak.

Aynı şekilde Hazal Kaya hayranları da birçok jette bulundu. Kaya da bunları instagram hesabından yayınladı.

Mesela ünlü oyuncu adına bir panda evlat edinildi… Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışlar yapıldı.UNICEF Hayat Veren Hediyeler kampanyasına destek olundu. Darüşşafaka Cemiyeti’ne çocukların eğitim desteği için yardımda bulunuldu. Anne – Çocuk Eğitim Vakfı olan AÇEV’e bağış yapıldı.

Neslihan Atagül gibi Hazal Kaya hayranları da kendi aralarında organize olarak iyilik hareketleri yaptı.

Her iki ünlü isim de bu davranışları nedeniyle hayranlarına şükranlarını her fırsatta dile getirmekte.